Bruk facebook vett!

facebook
1: Fremfor alt(og denne er faktisk i facebook reglene), ikke opprett falske sider for å hevne deg på en eks eller andre du misliker. Ta lærdom av kameramannen Grant Raphael, som opprettet en falsk profil i sin arbeidsgivers navn for så å spre ærekrenkelser på Facebook. Det kostet ham en kvart million.
2: Vit også når og hvem du kan poke, super poke og sende Gift. Facebook er som sagt ingen terapitime og bør ikke brukes av de med sviktende dømmekraft.
3: Vit hva som er forskjellen på wall-en og privat melding. Om du ikke vet hvor beskjeder som: "Jeg er sååååååååå glad i deg elskling jeg kan nesten ikke veeeente til jeg får se deg i kveld!" hører hjemme, så ringer du personen i stedet.
4: Ikke legg ut bilder av folk uten at du forteller dem at du gjør det. De har rett til å takke nei ? før du publiserer bildet. Som regel kan du la være å poste de bildene.
5: Det er noe som heter too much information. De hissigste utbruddene og klagemålene bør du ta over e-pst, telefon eller lunsj. Ikke start hatgrupper mot alt og alle du misliker, og ikke vær for personlig i statusoppdateringene. Ingen vet helt hvordan de skal reagere om du skriver at du går gjennom den tyngste tiden i ditt liv eller leter etter en ny psykolog.
6: Å poste tonnevis med bilder, videoer og kommentarer om et nylig avsluttet kjærlighetsforhold er en dårlig idé. Om du takler bruddet dårlig og trenger hjelp, ring en venn, ikke spør publikum.
7: Det er greit å forbli venn med en du har datet eller vært sammen med. Vi kan være voksne. Men bare forbered deg på at du kan få se noen status-oppdateringer som du sannsynligvis kunne klart deg uten.
8: Spør før du legger til en nær venns eks-kjæreste som venn. Det er vanlig høflighet og en del av vennskapskoden. Og: Ikke legg til som venn den nye kjæresten til eksen din, om dere ikke faktisk er venner. Det kommer ingenting godt ut av det. Du krever mer energi å legge til noen som venn enn å ikke gjøre det.
9: Det er greit å se/kikke gjennom vennelisten til vennene dine for å se etter personer du kanskje har lyst til å møte/date. Det er ikke greit å hoppe over mellommannen når det kommer til introduksjonen. Mange synes det er ubehagelig at folk de ikke kjenner forsøker å legge dem til som venner. Det er naturlig å anta at de vil selge deg noe eller stalke deg, eller begge deler. Det er uansett ikke kult.
10: Relationship status er en felles avgjørelse. Som nevnt over, det kan fort bli bråk som følge av en énsidig statusendring. Husk på at alle vennene dine får den samme oppdateringen med det samme du legger den ut. Ingen morsom måte å finne ut at drømmen er over. Vær også sikker på at du faktisk er i et forhold før du skifter status fra Single til In a relationship...

Hentet fra klikk.no!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits