Slik sminker du øynene dine!

olsentwinsforside290740b
Øyne som sitter langt fra hverandre:
- Legg en matt skygge med medium intensitet på den indre halvdelen av øyelokket. Bruk deretter en lysere skygge på den ytterste delen av lokket. Det vil få det til å se ut som øynene dine sitter tettere.
HUSK: Mørke skygger ytterst på øyelokket, vil få øynene dine til å se ut som de sitter enda lenger fra hverandre. Ikke bruk skimmer i øyekroken, dette vil tiltrekke seg lys og åpne området hvor skimmeret ligger, og dette er det motsatte av hva du ønsker.
Tettsittende øyne:
- For å gjøre dette, bør du legge en lys øyenskygge innerst i øyekroken og la skyggen bli gradvis mørkere utover. Markér globalen i en liggende v-form på yttersiden av øynene. Til dette kan du bruke en mørk øyenskygge.
HUSK: Ikke bruke eyeliner eller kajal rundt hele øyet. Dette vil få øynene dine til å virke enda mer tettsittende. Derfor bør du unngå å legge eyeliner helt innerst i øyekroken.
Utstående øyne:
- Legg skygge rundt hele øyet, gjerne sammen med en mørk kajal, og bruk gjerne mørk kajal på våtkanten -både oppe og nede. Det forminsker og markerer øyet, og ofte vil du oppdage at du får en pen mandelform på øyet ved denne teknikken.
Husk: Unngå for all del lyse skimrende farger på lokket. Det vil bare forstørre øynene enda mer.
Dyptliggende øyne:
- Bruk en lys tone, enten matt eller skimrende på hele øyelokket, fra vippekanten til øyenbrynet. Øyenskyggene bør generelt være lyse eller mellommørke. Skimmerfarger i mellomtoner anbefales i liggende v-form i ytterkant for å markere og åpne øyet. Husk at mørke skimmerfarger reflekterer lyset og ikke virker forminskende i samme grad som matte farger. Du kan også bruke eyeliner eller kajal langs øvre og nedre vippekant, men den bør være syltynn. Ved å unngå at eyelineren over og under møtes, vil du ikke krympe øyet.
HUSK: Ikke bruk mørke skygger på øyelokket, eller kajal rundt hele øyet.
Tunge øyelokk og triste øyne:
- For å balansere tunge øyelokk, er det viktig å jobbe med ytterkanten av øyet ditt, da dette vil åpne blikket. Ikke følg den naturlige formen på hele øyet hvis du vil oppnå en myk og mer åpen form. Du kan legge eyeliner over den øvre vippekanten, men ikke følg vippekanten som peker nedover. Husk å trekk oppmerksomheten til det øverste øyelokket.
HUSK: Når du har hengende øyne, bør du unngå kajal under øyet, anbefaler Mercier.
Små øyne:
- Bruk en mørk skygge som toner over i lyst fra vippekanten til globallinjen. Her kan du gjerne bruke skygger med skimmer. Legg mørk skygge i globallinjen, og under øyet.
HUSK: ikke bruk kajal på våtkanten, det vil forminske små øyne ytterligere.
Runde øyne:
- Legg mellommørk øyenskygge over og under øyet for å forminske størrelsen på øyelokket, la skyggen møtes i ytterkant. Forsterk mandelformen ved å legge en mørkere skygge i liggende v-form i ytterkant, fra vippekant og opp mot globalen. Bruk en lysere skygge fra globallinjen og opp til brynet. Du kan også bruke sterk, tykk eyeliner over øyet, eller streke opp hele øyet.
HUSK: Vær forsiktig med lyse skimmertoner på øyelokket, da disse vil virke forstørrende. Konsentrer deg om matte og mellommatte toner i mellomfarger til mørke farger.

Tipsene er hentet fra klikk.no!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits