God natt!

Nå skal eg hoppe til køys med den ekstremt sexye dynen min og den spennende Gossip Girl boken eg holder på med. Dette blir en herlig avsluttning på denne ellers så trege mandagen. I morgen kan eg sove en time lengre enn til vanlig, skal ikke på jobb, men skal på fiskefileterings-kurs i morgen tidlig, 08.00 i byen. Blir spennende, kanskje eg lærer noen nye triks, ikke at eg er spessielt glad i å filetere fisk, men overlver vell så lenge innvollene er fjernet. Blir rett og slett helt svimmel av tarmer og sånn, så satser på at de er fjernet før eg får fisken. Er jo ikke sløyings-kurs eg skal på, skal jo lære å filetere den, ikke desekrere den. Vell nok fiskesnakk for i dag, nå legger eg meg. God natt og sov godt, så blogges vi i morgen ettermiddag når eg kommer hjem!

5 kommentarer

Jenny Wiklund

03.mar.2009 kl.00:51

Hei! Kul blogg! Skal ha konkurranse på bloggen min, der kan du vinne makeup som ?? Define-a-lash mascara?? fra maybelline, hårprodukter fra Define + shampo og balsam fra John Frieda. Hvis du vil vinne må du svare på hvorfor du leser bloggen min og hva jeg kan gjøre bedre.
Jeg plukker ut den beste besvarelsen og kontakter vinneren når konkurransen er avsluttet, den 12 mars. Lykke til!
Love, Jenny ♥

Kristine AGA

03.mar.2009 kl.01:45

can't wait!:D
natta!!

Ann-Charlotte

03.mar.2009 kl.09:56

Fiske kurs? Hvordan gikk det?

Anna Forr

03.mar.2009 kl.16:23

digget antrekkene til dem nedenfor :) Har forresten skrevet på bloggen i dag om hvordan jeg sminker meg, og i kveld blir det lagt ut en del merkeklær for salg! Bl.a Nolita, Miss 60, sko fra Shoe Lounge osv.

tinee

03.mar.2009 kl.17:22

takk for svaret : ) den var fin, søren at jeg ikke fikk med meg den når den var i butikkene :p

Skriv en ny kommentar

hits